zaterdag 21 juli 2007

Transformatie.

Waarom ervaren wij geen voortdurende innerlijke vrede?
Is het mogelijk dat je zoveel zorgelijke gedachten hebt?
De meeste mensen maken zich zorgen omdat ze denken dat dit hen beschermd tegen angst.
Besef je wel dat, door je zorgen te maken je voordurend iets in gedachten houd wat je niet wilt?

Als je vrede en liefde in je wereld wilt ervaren moet je leren, door de dag je vreedzaam te voelen. Veel mensen voelen zich hulpeloos en gefrustreerd en vragen zich af waarom ze geen liefde en vrede ervaren. Maar jouw verlangen in de vorm van jou gevoelens, worden beantwoord, je zult hier dus meer van ontvangen. Heb je niet ontdekt dat jou gevoel meer produceert van hetgeen je niet wilt?

Als je meer geld of liefde wilt, voel je dan niet juist het gebrek aan geld of liefde?
Zou het kunnen zijn dat jij je eigen ervaringen letterlijk je bestaan in vibreert door hoe jij je voelt? Dat al je gevoelens worden beantwoord zowel positief als negatief?
Het krachtigste hulpmiddel om vrede, liefde en overvloed te ervaren, is je capaciteit om voortdurend vrede, liefde of overvloed te voelen, ongeacht wat er nu in je leven is.

Wees dankbaar voor alles wat er gebeurt in je leven, het is perfect voor je groei, want elke ervaring weerspiegeld volkomen je gedachten, geloof en houding. Daarom is alles wat jij ervaart in jouw voordeel. Als er iets is wat je niet langer wenst te ervaren, zegen het en maak een nieuwe keuze.

Pijn komt omdat jij je eigen creaties ontkent, omdat het niet gaat over dat wat jou overkomt, maar hoe jij reageert op wat er gebeurt en dat bepaald wie jij bent en hoe jij je leven leeft, in vreugde of niet. Laat bewust los wat je niet meer dient, en geef je volledige aandacht aan datgene wat je wel wilt ervaren, op liefde, vrede en overvloed.

Vertrouw erop dat alles verloopt volgens een goddelijk plan voor het hoogste goed van allen, het leven is als een schaakspel en jij bent één van de spelers, vertrouw erop dat je God aan je zijde hebt en dat alles is opgezet om te winnen.

Door je niet te verdedigen in een conflict, creëer je een opening, en stel jij je zelf en de ander in staat om sneller uit de angst en de pijn te bewegen.
En het is door jouw verdedigingsloosheid dat de andere persoon aan zijn ware aard herinnerd zal worden welke liefde en compassie is.

“I’m willing to be at Peace”

Geen opmerkingen: