donderdag 4 oktober 2007

De gouden regels voor succesvolle manifestatie.

Deze keer spreken wij over manifestatie.

De capaciteit om uw gedachten in fysieke werkelijkheid te veranderen. Nu is de manifestatie geen nieuw ding. In feite hebben de mensen het gedaan sinds wij bewustzijn en de capaciteit hadden om onze gedachten te kiezen.

Maar nu, beginnen meer en meer mensen zich te realiseren dat zij hun huidig leven hebben gecreëerd... en wat nog belangrijker is, zij hebben de capaciteit om de toekomst tot stand te brengen die zij hebben gewenst.

Zo waarom creëert niet iedereen hun droomleven? Deze krachtige informatie, van het ' geheim ' van manifestatie, werd eerder slechts doorgegeven onder de elite.

Nu, dankzij Internet, is deze levens veranderende informatie beschikbaar voor een ieder die open genoeg is om vragen te stellen en naar de waarheid te streven. Dus voor jou hier de Gouden regels op een rijtje.

1. Weet wat je wilt.
Dit kan raar klinken, maar weet je werkelijk wat je wilt? Heb je dit duidelijk neergeschreven? Een Vision Board gemaakt en focus jij je elke dag op je intenties? Uiteindelijk wil iedereen een gelukkig leven, dus wat zal jou werkelijk gelukkig maken?
Wat is jouw droom? …en onthoud dat je focust op wat je wilt, en geen energie geeft aan wat je NIET wilt.

Morgen gaan we verder met regel 2





Golden Rules For Successful Manifestation

Geen opmerkingen: